Mozart Kaffee "Varázsfuvola" 250g őrölt kávé

Fogyasztói ár1.990 Ft
Mennyiség:

Premium Intensive, 100% Arabica, exkluzív minőségű őrölt, pörkölt kávé, 250g

Ausztria a nagymúltú kávéhagyományok országa. Ha Bécsre gondolunk, egyből a számtalan jónevű kávéház és a sokféle kávé specialitás jut az eszünkbe. Ausztria ugyanakkor a különböző kávé variációk mellett méltán vált híressé a halhatatlan zeneszerzőről, Mozartról is. A klasszikus zene és a kávé alkotásának művészete így tehát egy páratlan kompozíciót teremtettek meg: a Mozart Kaffee-t.

A Darboven cégcsoport és a nagymúltú tiroli Praxmarer pörkölő üzem együtműködéséből jött létre két eredeti osztrák kávé kompozíció, melyek a zseniális zeneszerző nevét viselik. Az erősen pörkölt, fűszeres változat neve "Varázsfuvola", mely Mozart álomszerű világba ragadó operájára emlékeztet. A közepesen erősen pörkölt, zamatos variáció nevét Mozart legismertebb szerenádja, a "Kis éji zene" után kapta, mely könnyedségével varázsolja el a fogyasztót.

Kapcsolat

Bello Premiums Kft.

  • icon
    Cím: 1037 Budapest, Tarhos utca 178.
  • icon
    Telefon: 06-1/242-3330

 

Top
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. További részletek…