Bernard-Massard
Maison Fondée
1921
Bernard-Massard Pincék, Grevenmacher
A Champagne régióban szerzett tapasztalatainak köszönhetően Jean Bernard-Massard 1921-ben úgy döntött,
pincészetet alapít a Mosel folyó mentén.
Minőségpolitikát fektetett le, amihez a cég a mai napig is tartja magát.
Organikus Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling és Pinot Noir felhasználásával készül ez a mestermű.
Az első fermentáció során a szőlőből organikus bor készül, majd a borok házasításával organikus cuvée-t komponálnak.
A másodlagos fermentáció az eredeti palackban történik.
Organikus „dosage liqueur” hozzáadásával állítják be a Brut minőséget.
Ez a folyamat minimum egy évet vesz igénybe.
A cuvée-t briliáns arany szín, finom és élénk pezsgés jellemzi.
Különféle aromák keveredését illatoljuk: őszibarack, golden alma, körte és kellemes virágos jegyek bátorítanak a további kóstolásra.
A pezsgő fantasztikus kerekséget és gyönyörű borokat prezentál.
Hosszú, ropogós lecsengését kellemes frissesség kíséri.
Fogyasztását a vásárlástól számított 3 éven belül javasoljuk.
Fenntartható cuvée, az élet nagy pillanatainak ünnepléséhez vagy párosítsuk kiemelkedő étkezéshez.
Jól lehűtve fogyasszuk: 5-7 °C.