Tea

Joseph Eilles 1873-ban nyitotta meg első minőségi élelmiszer üzletét, a müncheni Residenz utcában, a bajor városi operaházzal szemben, ahol finom, különleges kávét, teát, bort és lekvárokat forgalmazott. Eilles úr a legkiválóbb minőség megszállottja volt, akinek a kiváló sem volt elég jó. Ennek a maximalizmusnak köszönhetően, Joseph Eilles II.Lajos (1845–1886) uralkodása alatt a bajor királyi udvar beszállítója lett, és még ma is a müncheni teázási kultúra egyik megalapítójának tekintik. A céget 1987-ben vásárolta meg a J.J. Darboven csoport, s a korábbi minőségi szemléletmód tökéletesítésével készítik az Eilles teákat a mai napig.
 
A legjobb teák, a világ legkiválóbb termőterületeiről garantálják valamennyi Eilles tea magas minőségét. A tea nagyon egészséges, és sokféle ízében mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Az Eilles tea-paletta egyedi ízkompozíciójában és választékában szinte minden kívánságnak eleget tesz, a fekete teáktól a zöld teákon át, egészen a gyümölcsös és gyógynövényes tea fajtákig.

 
 
 
 

Kapcsolat

Bello Premiums Kft.

  • icon
    Cím: 1037 Budapest, Tarhos utca 178.
  • icon
    Telefon: 06-1/242-3330

 

Top
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. További részletek…